jakie monitory?

Dział ściśle związany ze sprzętem audio.

Re: jakie monitory?

Postprzez nanosquirrel Pt lip 30, 2010 5:54 pm

Kolega który siedzi w branży studyjnej usilnie poleca mi do domowego studia właśnie zamiast krk te http://www.thomann.de/pl/adam_a5_pro.htm. Ja sie wyraził krk to brzmienie radia eska, oczywiście co kto lubi...
nanosquirrel

Postprzez rmseek Pt lip 30, 2010 6:10 pm

Mysle ze duzo zalezy tez od gatunku, jakim ktos się zajmuje. Do rock-a będą jedne monitory lepsze, a do przykladowo trancu inne i trzeba tez to brac pod uwage. No i kwestia co kto lubi.

pzdr

edit: Nie sluchalem Adamów więc nie mam zdania na ich temat. Slyszalem bardzo dobre opinie, ale o wyzszych modelach Adama.
rmseek

Postprzez derelict So lip 31, 2010 4:47 pm

Dzieki za odp. panowie. Chyba zdecyduje sie na Behringer TRUTH B3031A. Mam nadzieje ze to dobry wybor. Mysle ze nie bede zawiedziony tymbardziej ze nie bede mial porownania do innych:P (moze do MKII w niedalekiej przyszlosci u znajomego). Do tego planuje ESI MAYA 44 PCI za jednym zamachem i mysle ze gra gitara...

pozdrawiam.
derelict

Postprzez thefender N sie 01, 2010 11:26 am

Tak teraz patrzę na net - oż cholera, Behringer dał kevlarowy woofer i przetwornik wstęgowy jako tweeter, no no audiofilsko. Ciekawe jak to zagra. Musisz koniecznie opisać wrażenia z odsłuchu.
Kartę mam identyczną jak chcesz kupić (i też na PCI) - spokojnie polecam :)
thefender

Poprzednia strona

Powrót do Hardware